J.J Tak & Bygg AB

Hej och god förmiddag till er alla mina fantastiskt trevliga läsare som gång efter annan kommer tillbaka till mig och min blogg för att läsa och engagera er i mina inlägg. Jag hoppas ni är sugna på att få höra om vad det är för saker som jag väljer att ta upp med er idag? I det här inlägget hade jag tänkt att jag skulle prata med er om duktiga takläggare i Gävle med omnejd som har målat om taket. 

J.J Tak & Bygg är ett företag som jag vände mig till när jag behövde hjälp med att måla taket. Jag älskar mitt hus, men det är alltid något som behöver underhållas och just taket var eftersatt, det var annat jag hade prioriterat under åren som husägare, men för ett tag sedan var det alltså dags för taket att få sin beskärda del avcunderhåll. Jag sökte efter någon takläggare i Gävle, och då var det en person som bor lite längre ner på gatan som tipsade mig om J.J Tak & Bygg, även han hade fått hjälp av deras takläggare i Gävle, och tack vare att han var så nöjd med resultatet så tyckte han tveklöst att även jag skulle vända mig dit, vilket jag sedermera gjorde, och det var ett riktigt bra tips, för även jag fick ett bra resultat, och det var prisvärt att få hjälp av dessa takläggare i Gävle med omnejd. I vintras när det föll så extremt mycket snö kom de hit och skottade på taket. Jag har opererat in en ny höftled och vågade inte klättra upp på taket och skotta själv, jag känner mig så tacksam till att dessa takläggare i Gävle kunde hjälpa till även med detta.