Sivia Trafikskola AB

Hejsan vännerna och välkomna att tillbringa lite tid med mig på bloggen idag. Det är så roligt att min dotter fick körkort igår, det här är verkligen värt att firas, hade jag haft råd hade jag köpt en ny bil till henne, men mina ekonomiska förutsättningar ser inte riktigt ut på det sättet att jag har råd. Jag har däremot kunnat ge lite ekonomisk hjälp så att hon kunde ta sina körlektioner på en trafikskola i Uppsala som heter Sivia Trafikskola, ja även teoripaketet köpte hon hos dem och att det är en riktigt bra trafikskola i Uppsala kan jag inte säga annat än att det är, för hon klarade både teorin och uppkörningen på första försöket. 

Jag minns så väl hur det var för mig, när jag tog mitt körkort. Det var andra tider på den tiden och jag klarade fjärde uppkörningen. Jag ska låta det vara osagt om det berodde på mig, eller om jag hade en dålig lärare, men jag var orolig över att det var något som satt i generna hos mig, och att jag överfört det till min dotter så att även hon skulle misslyckas flera gånger, men nu vet jag att det inte var så. Min dotter har sagt att hon känner sig väldigt nöjd med denna trafikskola i Uppsala, och det kan jag hålla med om, på mer än ett sätt. Det kostar en slant att ta körkort och jag kollade priser på olka trafikskolor och såg att just denna trafikskola i Uppsala hade priser som stod sig bra i konkurrensen. Det blev mycket körning och teori för pengarna och att mina kära dotter klarade sig på första försöket visar att det var kvalitet på själva utbildningen.